Barça

Pep Guardiola

Entrenador del Barcelona

«Tenim una sensació de pau»

«Tornar a estar en les semifinals és un èxit absolut de l'estabilitat i les coses ben fetes»
«Fa onze mesos que estem així; prefereixo jugar contra ells i parlar de futbol»
«Si tinc un lapsus n'hi haurà més, però els que érem aquí sabem el que va passar»

Pep Guardiola estava cofoi després d'aconseguir per quarta vegada seguida, la tercera en el seu compte particular, que el Barça trepitgi un altre cop les semifinals de la Champions. «És un èxit absolut de l'estabilitat i les coses ben fetes. És una immensa notícia i global. Això no és senzill. El fet de ser-hi moltes vegades no vol dir que sigui fàcil», explicava el tècnic per després felicitar el Xakhtar. «Hem batut un equip molt fort, el que més ha crescut a Europa en aquest últim any. Espero no trobar-me'l el curs que ve.»

La resta de la roda de premsa va girar al voltant dels duels contra el Real Madrid, i Guardiola encara els quatre partits amb els blancs amb tranquil·litat zen. « Tenim una sensació de pau interior. Hem complert amb el que la gent ens demanava. Estem en les semifinals de Champions, la final de la copa i amb vuit punts més que el Madrid en la lliga. És un regal. Ara només ens queda disfrutar i competir com sempre ho hem fet. El món sencer ens mirarà», explicava el tècnic, que afronta ja els xocs amb els madrilenys des de la descompressió que dóna lluitar per la glòria una vegada més. «Ara no importa com hi arribem, sinó la mentalitat i el desig. Ara només pensem què hem de fer per guanyar el Madrid, i ho viurem amb molta tranquil·litat.» El tècnic va driblar la pressió i es va mostrar afortunat de poder jugar contra l'equip de Mourinho. «Pressió? Fa onze mesos que estem en aquesta situació. Prefereixo jugar contra ells, és una gran sort, i parlarem de futbol. Juguem bàsicament contra l'equip més poderós i més fort, que es troba en un gran moment. Té una plantilla imparable, però tenim ganes de competir amb ells a través del futbol i agafar cada partit com una oportunitat i un regal.» Una resposta directa del de Santpedor als que volen desestabilitzar el seu equip a través del soroll aliè al futbol, però que ara tindran l'ocasió de respondre i parlar al camp, on millor ho sap fer el Barça. També va tenir temps de referir-se a la portada de Marca, que es va aprofitar d'un lapsus del tècnic en la roda de premsa prèvia al partit d'ahir. «Si tinc més lapsus segur que hi haurà més portades, però tots els que estàvem aquí sabem el que va passar. No estic en el consell editorial dels diaris i no hi puc fer res», va dir. I ja té preparada alguna estratègia, com jugar amb Mascherano a l'eix central com va fer ahir i uns minuts contra l'Almeria en lliga. «Pot jugar perfectament de central i és una opció que tindrem d'aquí al final del curs. És molt disciplinat. Hem fet un fitxatge espectacular amb ell.»

Per acabar, va deixar clar que no reservarà ningú per al partit de dissabte al Bernabéu i que el preocupa molt el matx de lliga contra l'Osasuna que està en mig dels duels amb el Madrid.


FIABILITAT


pressió a Madrid


portada Marca

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA
 

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA