Barça

Bojan marxa al Roma

Els clubs van negociar ahir i el de Linyola serà el davanter que volia Luis Enrique

L'acord se signarà quan acabi l'europeu sub-21 que s'està jugant a Dinamarca

10
milions d'euros
com a mínim, més incentius, acabarà ingressant el Barcelona pel de Linyola.

Ahir es va deixar gairebé tancat el fitxatge del davanter del Barça Bojan Krkic pel Roma en una trobada que van mantenir el director esportiu del club italià, Walter Sabatini i el del Barça, Andoni Zubizarreta. També hi havia el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu. Luis Enrique, el nou entrenador del Roma, ha demanat expressament el fitxatge del davanter de Linyola i el club italià s'ha mogut de pressa per aconseguir-lo. Ahir els dos clubs van acostar molt les posicions i avui es tancarà definitivament un acord pel qual el Barça ingressarà un mínim de 10 milions d'euros més incentius. Ara bé, el club blaugrana se'n reserva una opció de recompra per a les dues pròximes temporades.

En les negociacions també ha tingut protagonisme el representant del jugador, Ramon Sostres, que va sentir per boca de Sabatini que Luis Enrique guarda un lloc de protagonista a Bojan en el seu nou projecte. El tècnic asturià, de fet, ha parlat diverses vegades amb Bojan en els últims dies i ell l'ha convençut. El jugador va seguir les negociacions des de Dinamarca, on està disputant l'europeu sub-21 amb la selecció estatal i serà la setmana vinent, a la tornada, quan signarà el seu nou contracte, que serà per cinc anys.

Thiago i Montoya.

Walter Sabatini, també va preguntar per dos futbolistes més del filial, Thiago Alcántara i Martín Montoya, que també estan a Dinamarca disputant l'europeu sub-21. El Barça, però, ja li va comunicar que té la intenció de comptar amb ells per la temporada que ve i la seva sortida del club es presenta molt complicada. Guardiola compta amb Thiago per al primer equip i Montoya té decidit continuar jugant en el filial.

20 minuts en tres partits en l'europeu sub-21

Bojan no està tenint gaires oportunitats en l'europeu sub-21, en què Luis Milla encara no l'ha alineat mai de titular. Ha jugat vint minuts repartits en dos partits, dels tres que ha disputat la selecció estatal. Eclipsat per les grans actuacions d'Adrián i Mata, el davanter de Linyola hauria pogut ser la solució a la falta de gol d'aquest equip que va notar aquest problema en la primera jornada del campionat. Aquesta problemàtica, però, ha estat solucionada amb la profunditat del mig del camp i el paper de Bojan, a qui futbolísticament no li ha donat temps a demostrar res en el torneig i ha quedat en un segon pla com a primer recanvi d'una davantera que, ara sí, rutlla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)