Barça

Renoven Fontàs i li fan fitxa del primer equip

Ampliarà el contracte fins al juny del 2013 i la seva clàusula serà de 30 milions d'euros

Jeffren no es posa d'acord per marxar a un altre club i esgotarà l'any que li queda al Barça

Andreu Fontàs ja és membre de ple dret de la primera plantilla. El club li farà fitxa del primer equip, segons va fer oficial ahir, i també li allargarà el contracte, que finalitzava el 2012 i que a partir d'ara tindrà vigència fins al 2013. Aquesta millora també inclourà un augment salarial i de la clàusula de rescissió, que passarà a ser de 30 milions d'euros.

Tot i que va debutar a primera divisió el curs 2009/10, contra l'Sporting, ha estat aquest últim any quan ha fet el salt definitiu. La malaltia d'Eric Abidal li va obrir les portes del primer equip en la part final de la temporada, en què va acabar disputant un total de sis partits de lliga, a banda d'un de Champions, contra el Rubin Kazan –va marcar el primer gol–, i un altre de copa del Rei. El banyolí, central corpulent i amb bona sortida de pilota, destaca per la seva polivalència, ja que aquesta última temporada també va oferir un rendiment més que digne jugant com a lateral esquerre.

El cas Jeffren.

Semblava que la sortida del davanter podia ser una bona manera d'abaratir el fitxatge d'Alexis Sánchez o d'ingressar una bona quantitat de diners, però el Barça i el seu pare i agent, Efrén Suárez, van acordar ahir que esgotaran l'últim any de contracte, segons va anunciar TV3. Jeffren no estava disposat a marxar a l'Udinese i les altres ofertes que havia rebut el jugador no acabaven de satisfer les dues parts. De moment, doncs, Jeffren es quedarà a Barcelona per continuar apuntalant una davantera en què no ha tingut gaires oportunitats durant les últimes temporades.


El Roma farà oficial avui el fitxatge de Bojan

El director esportiu del Roma, Walter Sabatini, va anunciar ahir que el fitxatge de Bojan Krkic ja està tancat i que serà anunciat avui de manera oficial. El Barça ingressarà de 10 a 12 milions d'euros, i el jugador confirmarà probablement la notícia demà en la visita al campus Nike que s'organitza aquesta setmana a Andorra. El de Linyola va debutar amb el primer equip amb només setze anys, la temporada 2007/08, amb Frank Rijkaard a la banqueta, però mai ha acabat de tenir gaire protagonisme en l'equip i a partir d'ara el buscarà a les ordres de Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)