Barça

«No puc dir que sóc del Roma, però falta poc»

Bojan visita el Campus Nike d'Andorra encara pendent del futur

L'atacant de Linyola reitera que deixar el Barça és un pas difícil

Bojan Krkic
DAVANTER DEL BARÇA
«El Barça és un camí il·lusionant, però n'hi ha d'altres que em fan feliç»
«No he parlat amb Luis Enrique, però sé el seu interès»

En hores decisives per al seu futur, Bojan Krkic comença a configurar en el seu imaginari un futur que mai fins ara havia previst i que l'allunya del que ha estat la seva vida des que tenia nou anys. «M'ha fet molt feliç jugar al Barça i sempre li estaré agraït», avançava el davanter de Linyola, preguntat pels nens del Campus Nike d'Andorra.

Bojan es prepara per a un futur que apunta fermament Roma, amb una barreja de nostàlgia pel que deixa enrere i la il·lusió de qui busca i necessita retrobar repte, sintonia i sobretot minuts. «L'objectiu sempre és jugar al Barça, però arriba un moment que, per coses que a vegades no depenen de tu, no pots seguir. La vida està plena de camins i el del Barça és molt il·lusionant, però n'hi ha molts que em fan molt feliç. I aquest altre camí és un gran camí i ja en parlarem.»

En espera de petits serrells, Bojan encara no pot parlar obertament com a jugador del Roma, però sí que admet que tot està més que encarrilat perquè el camí que esmentava el condueixi a la capital italiana. «No et puc dir que sóc jugador del Roma, però falta poc. Espero que es pugui anunciar al més aviat possible i que en les properes hores estigui tot resolt.»

«Agraït i feliç» per les ofertes que ha rebut d'altres clubs –«em fan sentir un jugador respectat»–, Bojan se'n va a un equip que enceta un canvi de cicle, un rentat de cara que liderarà Luis Enrique en la seva primera experiència a primera i que tindrà en el de Linyola una peça important. «Encara no he pogut parlar amb el Luis, però sé el seu interès, com també el del club», comentava Bojan, en les que ara ja sí podrien ser les seves últimes paraules com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)