Barça

Puyol tornarà el dia 23

Pretemporada. Tito Vilanova ha convocat catorze jugadors per passar dilluns les proves mèdiques i començar l'entrenament dimarts. El capità s'hi incorporarà una setmana més tard

El nou Barça de Tito Vilanova començarà a caminar dilluns. No ho faran encara tots els seus efectius, perquè els jugadors que van guanyar l'Eurocopa amb la selecció espanyola no s'hi incorporaran fins al dia 30, però sí catorze dels 25 futbolistes que Vilanova té actualment en la plantilla.

Encapçalats per la gran estrella de l'equip, Leo Messi, han de presentar-se també a la ciutat esportiva Dani Alves, Villa, Alexis Sánchez, Thiago, Pinto, Mascherano, Afellay, Adriano, Isaac Cuenca, Fontàs, Bartra, Jonathan dos Santos i Muniesa. D'aquests catorze futbolistes, n'hi ha tres que pugen del filial (Bartra, Dos Santos i Muniesa) i que hauran de guanyar-se un lloc en la plantilla. N'hi ha quatre més que començaran la pretemporada sense tenir l'alta mèdica. Són Villa, Thiago, Isaac Cuenca i Fontàs, tot i que s'espera que l'asturià la pugui rebre aviat després de no haver arribat a l'Eurocopa per poc.

També està en procés de recuperació Carles Puyol, que ha treballat fort durant l'estiu per estar recuperat en la pretemporada. És per això que no està obligat a incorporar-se al grup fins al dia 23. Una setmana més tard ho faran Valdés, Piqué, Xavi, Iniesta, Sergio Busquets, Cesc i Pedro. Els últims que es posaran a les ordres de Tito Vilanova seran Montoya i Jordi Alba, que no ho podran fer fins que acabin la seva participació en els Jocs Olímpics de Londres amb la selecció espanyola.

Dilluns serà dia de proves mèdiques, i serà dimarts quan els futbolistes començaran a fer treball de camp. El grup es completarà amb un ampli nombre de futbolistes del Barça B d'Eusebio Sacristán, que ja s'han entrenat tota la setmana a la localitat de Navata.

Està previst que Tito Vilanova ofereixi una roda de premsa després de l'entrenament del matí de dimarts acompanyat pel director esportiu del club, Andoni Zubizarreta.

Per començar la pretemporada, Vilanova ha programat dobles sessions d'entrenament entre dimarts i divendres. La primera començarà a les nou del matí i la segona, a les set de la tarda. Dissabte només hi haurà entrenament al matí i diumenge hi haurà festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)