Barça

“Més que la fractura, el problema són les cervicals”

Carles Puyol. El capità encara no es troba del tot bé, ahir es va entrenar al marge del grup i no sap si podrà estar a punt per al partit de diumenge, contra el València al Camp Nou

El capità del FC Barcelona va treballar ahir al marge del grup, encara afectat pel trencament del pòmul que es va fer diumenge passat a Pamplona. “No és tan problema la fractura com el dolor a les cervicals. Les tinc molt carregades i no em trobo del tot bé. Per això contra el Madrid no vaig poder estar ni a la banqueta”, va explicar el dorsal 5 blaugrana ahir al vespre, a la sala de premsa de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Puyol no va saber diagnosticar si estarà a punt per al proper partit, contra el València. “Dimecres no vaig tenir bones sensacions quan em vaig llevar i avui [per ahir] encara tinc molèsties. No puc dir si estaré a punt diumenge.”

El reconeixement que ahir va rebre Andrés Iniesta a la gala del sorteig de la Champions, en què va ser escollit el millor futbolista d'Europa de la temporada passada, va ser també motiu de comentari per part del capità blaugrana.“Vull felicitar-lo, s'ho mereix. També felicito Messi i Cristiano, que són jugadors impressionants. El sol fet d'estar allà ja és molt meritori”, va començar dient Puyol. “Me n'alegro molt per l'Andrés, per tot el que ha passat i tot el que ha treballat. Qui fa bé la feina té el seu premi”, va afegir.

INIESTA

“Me n'alegro per l'Andrés, pel que ha passat. Qui fa bé la feina, té el seu premi”
“Els felicito, són impressionants. El sol fet d'arribar allà ja és molt meritori”

“Em quedo amb la reacció de l'equip al Bernabéu”

Carles Puyol va donar la seva versió del partit que el FC Barcelona va perdre dimecres passat al Santiago Bernabéu, que va suposar també la pèrdua de la supercopa d'Espanya. “En la primera part el Real Madrid va sortir molt fort. Ja coneixem com són i ens ho esperàvem, però van fer les coses molt bé durant els primers 30 minuts”, va començar dient el capità blaugrana. Puyi va subratllar que el més important per a ell va ser el comportament dels seus companys quan van haver de jugar en inferioritat numèrica i amb el resultat en contra. “Em quedo amb la nostra reacció. Amb un jugador menys vam estar a punt d'empatar el partit. L'equip va donar la cara i no va abaixar els braços”, va comentar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona