Barça

Ampliació de la Ciutat Esportiva

Compra. El FC Barcelona va informar ahir que ha adquirit uns terrenys annexos amb una extensió de 26.811 metres quadrats per vuit milions d'euros, més el corresponent IVA, que haurà de pagar en un termini de cinc anys

El FC Barcelona va informar ahir que ha comprat uns terrenys annexos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, concretament on actualment s'ubica el Tennis El Forn. Els terrenys tenen una extensió de 26.811 metres quadrats i un preu de vuit milions d'euros, més el corresponent IVA, una quantitat que el club pagarà en un termini de cinc anys.

L'elevació a públic de l'escriptura de compra-venda ara signada està previst que es faci d'aquí a dos anys i en aquest temps el Tennis El Forn podrà continuar explotant les seves instal·lacions.

El Barça va mostrar en un comunicat la seva satisfacció per aquest increment patrimonial que provocarà un augment del 20% de l'extensió de la Ciutat Esportiva, que és de 129.308 metres quadrats. Amb aquests nous terrenys, que el Barça ha intentat comprar des de l'època en què Josep Lluís Núñez era president, el club blaugrana pretén reordenar, ampliar i consolidar l'actual Ciutat Esportiva Joan Gamper, sempre dins d'un projecte de Modificació del pla general metropolità.

Està previst que en els dies vinents el directiu Jordi Moix, encarregat de l'àrea de patrimoni del FC Barcelona, comparegui davant dels mitjans de comunicació per explicar més detalls d'aquesta adquisició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Araujo també es lesiona i crea un altre maldecap

BARCELONA
 

Pedri: adeu a l’Eurocopa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Rochemback: de Paul McCartney a Ramoncín

BARCELONA
 

Aitana: “Pere Romeu té uns coneixements brutals”

BARCELONA
 

Pedri estarà un mes de baixa

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Vitor Baia: un sopar d’agraïment a Pantic

BARCELONA
 

Kika Nazareth ja és blaugrana

barcelona
 

El somni de Hansi Flick

BARCELONA
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Christanval: l’espermatozoide campió

BARCELONA