ACB

Bàsquet

Pretemporada

Treballant, remuntant

Pretemporada. Tercera victòria del MoraBanc Andorra en partits de preparació, aquest contra el Bilbao, en refer-se en l'últim quart i amb la sentència de David Jelinek quan faltaven dos segons

El MoraBanc Andorra, encara sense Thomas Schreiner (Àustria), Beka Burjanadze i Georgi Shermadini (Geòrgia), va obtenir ahir la seva tercera victòria en la pretemporada, després de les assolides contra el Betis (71-77) i el CAI (74-64).

El conjunt de Joan Peñarroya va patir de valent perquè, tot i petites ratxes d'encert d'uns i altres, tot el partit va estar sempre marcat per la igualtat en el marcador fins al darrer quart. En l'inici d'aquest, un Mumbrú sensacional va donar un 73-81 d'avantatge als de Carles Duran, un marge que va mantenir fins que faltaven poc menys de quatre minuts (86-91). Aleshores la determinació d'Albicy va enlairar el conjunt tricolor, que va veure l'esforç recompensat amb una penetració de Jelinek quan faltaven dos segons per al final.