ACB

El pas endavant és obligat

El nefast final de temporada passada un cop lligada la salvació –1-9 de bagatge, amb l'equip relaxant-se– va animar el MoraBanc a fer cau i net en la plantilla. Amb la confiança renovada cap al tècnic, l'estiu ha estat mogut i ha dut fins a vuit jugadors nous al Principat que, al costat dels tres que s'han quedat (Schreiner, David Navarro i Shermadini), formen un grup interessant. Però fa un any també ho era i, al final, tothom va acabar decebut, frustrat.

Ambició

El fet de no accedir per tercer cop seguit a la final de la Lliga Catalana, i més jugant-la a casa, ha estat la taca negra de la preparació. Això sí, encara té un marge per polir detalls abans del debut, ja que és l'equip que descansarà en la primera jornada.

Si bé no es pot exigir al MoraBanc disputar la copa i el play-off, sí que té almenys l'obligació de competir-hi fins al final. Totes les posicions estan doblades –fins i tot en la de base hi ha un tercer element (Guille Colom)– i majoritàriament amb una combinació d'experiència i joventut. Només, en el tres, amb Antetokounmpo i Walker, hi ha dos rookies, però se n'espera molt.

La prioritat respecte al curs passat era apuntalar la direcció. I, després del fiasco amb Sada, s'ha donat la batuta a Albicy, un base a qui Peñarroya i Solana tenien en el punt de mira de fa temps. De fet, va ser el primer fitxatge, a principis de juny. Globalment, l'equip potser no té tanta amenaça des de fora, però ha adquirit peces que injectaran més duresa i físic, sobretot en feina defensiva, com Burjanadze o Antetokounmpo. Aquest plus ha de ser la base del joc vertical i de més possessions que a Peñarroya li agradaria practicar aquest curs. Un joc que, a banda d'ajudar a guanyar, també busca el creixement social.

LONGEVITAT

curs
de Peñarroya de tècnic del MoraBanc, el que acumula més anys, amb Moncho Fernández
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)