FEB

El Quart frena en sec

EBA. Sense Masllorens ni Pau Vila, va jugar molt per sota del seu nivell

No va ser un gran dia per al Quart. Al matí, va viatjar a Lleida amb dues baixes de pes –Masllorens té trencat el nas i Pau Vila es va quedar clavat de l'esquena– i a aquest fet s'hi va sumar la pèssima actuació col·lectiva, en especial en el tercer quart. L'equip va perdre la imbatibilitat i avui, potser, el lideratge del grup B. D'entrada, i amb les cames fresques, els d'Albert Brea van marcar la pauta i van disposar d'un avantatge (5-11), però no els va durar gaire. Primer, perquè el rival va començar a carburar, i segon, per les dues faltes de Bataller al final del primer quart. Això, sense Vila, va obligar a jugar uns minuts amb Éric Jiménez de director de joc. Malgrat tot, el Quart resistia a la mitja part (-2). Tot, però, va canviar radicalment a la tornada de vestidors. Tou i sense fluïdesa en atac –moltes pèrdues i nul·la circulació de pilota–, l'equip va cedir davant l'empenta local i el canell de Hermet (27 punts i 10/11 en tirs). El Pardinyes fins i tot va plantejar una mixta sobre Jiménez, per evitar que es connectés al partit. El Quart va entrar amb un -21 a l'últim quart, però va intentar a la desesperada la reacció. Els triples de Martí Serra van minimitzar la diferència i la van col·locar en 8 punts a tan sols tres minuts del final. Però, el rosari de faltes i tirs lliures no va servir per acostar-se més.

LA DADA PARDINYES 82 QUART 71

60,5
punts
va rebre el Quart en els dos primers partits. Ahir, el Pardinyes li'n va fer 82, amb un 59% de dos.
PARDINYES: Rivas (7), López (6), Fernández (13), Gasque (11), Villacampa (5) –cinc–; Hermet (27), Gracia, Ruiz (2), García, Aventín (6) i Mendiburu (5). 19/32 de 2, 8/21 triples (3 Gasque, 2 Hermet i Fernández i 1 Rivas), 20/34 tirs lliures, 36 rebots (6 López), 16 assistències (7 assistències) i 86 valoració (26 Hermet). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (13), Serra (17), Camós (16), Lozano (2), Dos Santos (6) –cinc–; Éric Jiménez (7), Martorell (3) i Kanis (7). 18/46 de 2, 10/24 triples (5 Serra, 2 Bataller i Camós i 1 Martorell), 5/8 tirs lliures, 30 rebots (9 Dos Santos i Lozano), 11 assistències (6 Bataller) i 59 valoració (19 Bataller). PARCIALS: 18-20, 18-14 (36-34); 31-12 (67-46) i 15-25 (82-71).