ACB

Una exigència excessiva

Lliga Endesa. El MoraBanc competeix a bon nivell fins a la mitja part a Vitòria, però la sortida del Baskonia en el tercer quart el desmunta

La imbatibilitat del MoraBanc es va fondre ahir a Vitòria. Amb valentia i desinhibició, l'equip va plantar cara al Baskonia fins a la mitja part, però pretendre prolongar-ho fins al final eren paraules majors. I més encara davant un rival excels a camp obert.

L'encert

Des del principi, Shengelia va fer mal, tingués qui tingués al davant. I la defensa de Blazic sobre Jelinek tenia efecte perquè els andorrans quedaven orfes de referent. Albicy i Shermadini sostenien el MoraBanc, però era insuficient perquè la segona unitat local generava rèdits. Sobretot Akognon (28-19, 9').

Van ser precisament els punts arribats des de la banqueta els que van permetre variar la dinàmica. Entre Burjanadze, Walker i Schreiner van catapultar l'equip, amb un encert inusual (36-42, 15'). De fet, això minimitzava l'impacte del domini del rebot dels vitorians, que, a més es van col·locar en bonus aviat en el segon quart. Però la defensa local va collar de valent abans d'anar als vestidors i, fruit d'això, un parcial de 9-0 els últims 3:57 de parcial. A la mitja part el resultat era 48-44.

L'aturada no li va servir per tornar a connectar-se, al MoraBanc. Més aviat, va ser una continuació del final del segon quart. Va encadenar una errada darrere l'altra i el Baskonia les castigava totes. I, per postres, l'encert era descomunal (13/17 en tirs en el tercer quart). La distància va créixer moltíssim (68-50, 25') i ja no hi va haver arguments per continuar aspirant al triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)