FEB

Eleven el seu sostre

EBA. Tercer triomf consecutiu d'un Quart líder, que remunta setze punts i abusa del rival en els rebots (48)

Creixent cada cop més. El Quart comença a recuperar les sensacions dels millors moments de la temporada passada. Els d'Albert Brea van recórrer al talent i al canell ahir a Castelldefels per aixecar un partit que perdien de setze en l'inici del tercer quart. La superioritat en el rebot i l'aportació d'un Dos Santos explosiu van col·laborar a sumar al final la tercera victòria consecutiva. Més líders. I no va ser un camí fàcil, perquè la sortida dels locals va ser excel·lent. Agressius, encertats i intensos en les línies de passada, el Castelldefels va anotar 24 punts en el primer quart i 6/9 en triples en la primera meitat. Els llobregatins no fallaven. Pràcticament van treure de la pista el conjunt quartenc, que no es va poder ficar en el partit fins al segon període, amb el recurs de la zona i aprofitant la baixada d'encert local. A la sortida dels vestidors un triple de Torres va posar un perillós +16 per als locals. Aquí va arribar la reacció de Jiménez i la millora en el rebot ofensiu. Amb 56-47 i només un quart per disputar-se, els visitants van culminar la remuntada a temps gràcies a l'anotació de Masllorens i l'aportació en tots els aspectes del joc d'un gran Pau Vila. Creixen.

CASTELLDEFELS 69 QUART 73

BBA CASTELLDEFELS: Haro, Olmedo (9), Sesé (12), Boronat (20), Torres (7) –cinc inicial–; Vázquez (3), Pagès (11), Carrasco, Bertomeu (2), Solé, Martínez (5). 19/39 en tirs de dos, 6/23 en triples (2 Boronat, 1 Vázquez, Pagès, Martínez, Torres) i 13/16 en tirs lliures. 39 rebots (8 Boronat), 15 assistències (5 Haro) i 84 de valoració (23 Boronat). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (4), Masllorens (15), Serra (6), Jiménez (10), Kanis (8) –cinc inicial–; Martorell (3), Vila (9), Dos Santos (10), Camós (8). 22/52 en tirs de dos, 8/23 en triples (3 Masllorens, 2 Serra i Jiménez, 1 Martorell) i 5/15 en tirs lliures. 48 rebots (11 Dos Santos), 5 assistències (2 Bataller) i 74 de valoració (13 Masllorens). PARCIALS: 24-11, 16-16 (40-27), 16-20 (56-47) i 13-26 (69-73).