FEB

El canvi de xip defensiu, la clau

Lliga EBA. El Quart augmenta la intensitat després del descans i venç un partit en què va anar a remolc molt temps

quart 76 mollet 74

QUART:Bataller (11), Camós (9), Masllorens (16), Serra (4), Kanis (7) –cinc inicial–, Casadevall, Dos Santos (7), Jiménez (14), Martorell i Vila (8). 22/50 de 2. 6/18 triples (3 Jiménez, 2 Masllorens i 1 Bataller). 14/22 lliures. 32 rebots (9 Dos Santos i 9 Masllorens). 9 assistències (3 Vila) i 86 de valoració (19 Masllorens). MOLLET:Costa (12), Espuña (13), Griso, Baqués (13), Toni Gómez (8) –cinc inicial–, Ferrer (6), Torres (7), Rabassó (11), Coego (4) i Viñallonga. 17/38 de 2. 11/27 triples (2 Costa, 2 Espuña, 2 Baqués, 2 Gómez, 1 Ferrer, 1 Torres i 1 Rabassó). 7/10 lliures. 28 rebots (7 Coego). 8 assistències (4 Torres) i 51 de valoració (11 Baqués i 11 Torres). PARCIALS:22-25, 14-20 (36-45); 20-13 (56-58) i 20-16 (76-74).

El Quart es manté colíder del seu grup en la lliga EBA gràcies a un canvi de xip defensiu. Els d'Albert Brea van fer un primer quart massa tou i van facilitar els llançaments còmodes dels vallesans, que van estar molt encertats. La iniciativa era visitant però tot i no jugar bé la renda només era de quatre punts per al Mollet. Al final del segon període un mal darrer minut va fer encaixar un dos més un i una cistella per males decisions del Quart que van fer que la diferència en el descans fos de -9 (36-45).

Brea va demanar més agressivitat defensiva i les sensacions van canviar. L'encert va començar a arribar i el Mollet, que havia fet 6/9 triples en el primer temps, ja fallava. En el darrer temps la defensa col·lectiva local va millorar i tot i anar sempre al darrere un triple d'Èric Jiménez va avançar els gironins en el minut 27. La reacció rival va ser un 0-5, però de nou el Quart va contestar el parcial i un cop més va arribar un 0-5 del Mollet. La tercera, però, va ser la bona. A 1:30 del final i el Quart cinc amunt els van fer una cistella, els de Brea van perdre la pilota i els van anotar un triple (76-76). Quedaven deu segons i van fer falta a Bataller, que no va fallar (78-76). En l'última acció el Mollet va llançar forçat i el triomf es va quedar a casa.