FCBQ

Amb les regnes del partit

Copa Catalunya femenina. El Banyoles Bencriada no es deixa intimidar pel potencial del GEiEG i s'imposa en el derbi gironí

BENCRIADA 58 GEiEG 55

BANYOLES BENCRIADA:N. Trabal (4), Llagostera (11), H. Trabal (4), Thió (8), Compte (4) –cinc inicial–; Gallego, Ferreiro (15), Ribes, Varela (2), Corominola (7) i Duch (3). 4 triples: 3 Ferreiro i 1 Llagostera. 20/31 tirs lliures. 16 faltes personals. GEiEG GAESCO:Cairó (8), Gallegos (1), Comella (9), Moreno (8), González (4) –cinc inicial–; Baqueira (2), Jódar (6), Bou, Serra (5), Arias (3), Ivorra i Xargay (9). 2 triples: 1 Jódar i 1 Serra. 11/20 tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminada: González. PARCIALS:17-14, 13-11, 11-17 I 17-13.

El Bencriada va resoldre el derbi amb una victòria i va posar fi a la dinàmica negativa que arrossegava des de la visita del Draft en la cinquena jornada. Les noies de Sandra Ventura van saber contrarestar el potencial de les pivots del GEiEG i van controlar el partit en defensa i en atac, amb defenses alternatives i un bon equilibri a la pista. El partit, que va transcórrer sense grans avantatges, va començar amb domini banyolí en el marcador, que es va mantenir fins al tercer període, amb una remuntada del GEiEG. En l'últim quart, amb 55-51 a dos minuts del final, un triple de les locals va ser suficient per segellar el matx.