FCBQ

El GEiEG recupera el bon to contra el cuer

Copa Catalunya femenina. Xargay, amb 15 punts, va ser superior a la pintura

GEIEG 78 GRUP BARNA 50

GEIEG:Pairó (14), Comella (7), Jòdar (5), González (11), Ivorra (2) –cinc inicial–; Gallegos (2), Bou (9), Serra (5), Arias (8), Xargay (15). 6 triples: 2 Bou, 1 Pairó, Comella, Jòdar i Serra. 8/10 en tirs lliures. 19 faltes personals.GRUP BARNA:Collado (8), Hernández (11), Bereziartua (18), López (2) –cinc inicial–; Mariscal (3), Riera (2), Pérez, Merino, Febrer (2), Martínez (4). 1 triple: Bereziartua. 17/23 en lliures. 14 faltes.PARCIALS:20-13, 19-14, 22-12 i 17-11.COMENTARI:El GEiEG va retrobar-se amb la victòria després de dues jornades superant el cuer i mostrant els seus arguments habituals a casa, en un partit retransmès per televisió i en què les jugadores van homenatjar la lesionada Laura Roig. La zona ‘press' inicial del Grup Barna després de cistella, amb posterior zona 2-3, va mantenir competitives les barcelonines durant els dos primers quarts (39-27). En la represa, la superioritat de Xargay a dins, l'activitat de González i la bona pressió a tota la pista grupista van sentenciar el rival.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció