FEB

Fuites per tots costats

EBA. El Quart rep de valent, incapaç de contenir la força ofensiva del rival

sANT adrià 121 quart 93

SANT ADRIÀ:Bassas (20), Farrés, Pérez (9), González (28), Serra (22) –cinc–; Rodríguez (8), Pascal (12), Tort, Morales (4), Lobo (8), Reyes i Nogales (10). 32/50 de dos, 11/27 triples (2 Nogales, González, Lobo i Pascal, 1 Rodríguez, Bassas, Pérez) i 24/28 tirs lliures. 41 rebots (9 González), 16 assistències (5 Bassas) i 127 de valoració (29 González).QUART GERMANS CRUZ:Dos Santos (10), Bataller (15), Camós (21), Masllorens (15), Serra (5) –cinc–; Bruguera, Jiménez (23), Martorell i Vila (4). 23/44 de dos, 8/22 triples (5 Jiménez i 1 Bataller, Masllorens i Serra), 23/33 en tirs lliures, 26 rebots (8 Dos Santos), 8 assistències (2 Camós i Masllorens) i 80 de valoració (18 Bataller i Camós).PARCIALS:26-26, 20-23 (46-49), 33-21 (79-70) i 42-23 (121-93).

Quan a un equip que té bons registres en defensa li fan 121 punts –en els sis primers partits en va encaixar 68 de mitjana– és que alguna cosa (o més d'una) no ha funcionat. Ahir, el Quart va estar molt lluny del seu nivell i, a més del partit, també va perdre el lideratge.

L'equip va afrontar la cita ja amb problemes. No va poder comptar ni amb Kanis (assumptes personals) ni Lozano, que encara no està restablert de la ruptura muscular. Tot i això, els primers compassos van ser bons, amb l'equip atent en el balanç defensiu i evitant el joc de transició local. Els maldecaps van arribar quan Dos Santos va anar a la banqueta amb dues faltes, en el primer parcial. El joc interior quedava molt afeblit, però es va resistir fins a mitja part, si bé el ritme del partit ja començava a accelerar-se en excés, i més amb el dèficit d'efectius.

Tot se'n va anar en orris en el tercer quart. Els locals van sortir forts i, entre les accions de transició i l'encert –fins i tot González feia mal de fora, fet poc habitual–, el forat creixia i es va entrar en l'últim amb un -9. L'equip va apujar línies i va arriscar en defensa, però no va servir-li de res. Va entrar aviat en bonus i el rival, que va fer 8/16 triples en la segona part, no errava gairebé cap tir lliure. Frustrat de veure's incapaç de respondre, van assenyalar-li dues tècniques que van servir per eixamplar més el forat.