ACB

Frenada del MoraBanc a Fuenlabrada (85-73)

Lliga Endesa. Amb Albicy ben collat, l'equip del Principat no va trobar mai el seu ritme ofensiu

El Fernando Martín continua sent territori prohibit per al MoraBanc. Ahir, els del Principat van tenir al davant un rival necessitat de victòries, que va collar-lo molt en defensa i no li va deixar desplegar el seu joc de transició. I això que el Montakit no va disposar de Popovic, lesionat, ni va poder fer reaparèixer encara Sekulic.

L'energia local en la posada en escena va agafar a contrapeu els visitants, totalment superats. Ni el domini en el rebot ofensiu li mitigava el desencert, i el Montakit va distanciar-se (28-14, 9'). Amb Albicy sota control, l'equip tenia dificultats per tenir fluïdesa, però Shermadini i els tirs lliures (10/10 en el segon quart) li van permetre posar-se fins i tot per davant a mitja part, aprofitant-se dels nervis locals (41-44).

La tornada de vestidors li va donar un altre impuls al Montakit, que va tornar a escapolir-se, gràcies a la feina de Diagné –rebotejant i contenint Shermadini– i també de Llorca, excel·lent sobre Albicy. Ni la quarta falta d'aquest últim va frenar l'equip local (61-50, 27'). El MoraBanc va aferrar-se a Burjanadze i als triples de Schreiner per sobreviure en el darrer quart, però sense tenir la continuïtat requerida per girar la truita.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)