FEB

Més múscul de líder

EBA. Nova exhibició ofensiva del Germans Cruz, que resol amb un primer quart primorós i un Kanis immens

quart 97 ANDORRA B 66

QUART GERMANS CRUZ:Bataller (10), Serra, (3), Jiménez (21), Lozano (2) i Kanis (18) –cinc inicial–; Dos Santos (6), Camós (9), Masllorens (13), Martorell, Vila (4), Heras (11). 20/37 en tirs de dos, 13/27 en triples (5 Jiménez, 3 Heras, 2 Masllorens, 1 Bataller, Camós, Serra) i 18/20 en tirs lliures. 32 rebots (7 Kanis), 20 assistències (5 Bataller i Vila) i 118 de valoració (26 Kanis).MORABANC ANDORRA B:Schneider (2), Aguilar (9), Maric (2), Fernández (7) De Oliveira (6) –cinc inicial–; Jevric (7), Bria (12), Isern (2), Guzman, Gabriel (19). 18/36 en tirs de dos, 4/16 en triples (Aguilar, De Oliveira, Bria i Gabriel) i 18/21 en tirs lliures. 24 rebots (6 Aguilar), 10 assistències (3 Bria) i 54 de valoració (20 Gabriel).PARCIALS:33-17, 19-10 (52-27), 17-20 (69-47) i 28-19 (97-66).

Vorejar els cent punts sembla un clàssic enguany a Quart. És el poder i el múscul del líder, que ahir va exhibir un altre cop el seu ampli repertori ofensiu (13 triples), sobretot en una sortida letal (33-17), i amb un Kanis ahir dominador.

Ja des del salt inicial la inspiració local en el tir arribava a la seva màxima expressió, amb un Germans Cruz que va fregar la perfecció en deu minuts de somni. 8/11 en tirs de dos i 4/5 en triples. Entrava tot. L'equip anotava de contraatac, a la pintura i des de fora. La màquina verda va deixar el partit enllestit en el descans, ja que en el segon període, tot i baixar lògicament el ritme anotador per la zona 2-1-2 de l'Andorra, el panorama no va canviar gaire (52-27).

En la represa, el MoraBanc ho va intentar tot i un parcial de 2-10 va fer que els marges baixessin dels vint punts. Cap problema. Els d'Albert Brea, que ahir va repartir amb igualtat els minuts, no van cedir en cap moment, sobretot en els darrers cinc minuts, en què els visitants van llançar la tovallola.