ACB

Els treuen l'alegria

Lliga Endesa. La defensa del Montakit desarticula el MoraBanc, que no es troba gens còmode a la pista i talla la seva ratxa guanyadora

La necessitat sempre injecta un plus, i el Montakit així ho va demostrar ahir. Ningú encaixa més punts en la Lliga Endesa (85,6), però l'activitat plasmada sobre la pista li va permetre desactivar el joc dinàmic i vertical del MoraBanc. Incòmodes i sense trobar Albicy, els del Principat continuen sense endur-se la victòria del Fernando Martín. I això que ahir no hi era Marko Popovic, per lesió, i Sekulic no va poder reaparèixer.

L'energia local en la posada en escena va agafar a peu canviat els andorrans. Ni el seu domini en el rebot d'atac li mitigava el desencert, i l'equip madrileny va distanciar-se, amb Paunic pletòric (28-14, 9'). A Albicy se'l tenia sota control –gran feina de desgast de Llorca–, i la fluïdesa del seu equip ho va notar. Però, en el segon quart, Xermadini va irrompre per fer mal en la pintura, i dels rèdits que entre ell i Jelinek van obtenir des del tir lliure (10/10 en el segon quart), l'equip va girar la truita. La segona unitat local no podia mantenir el ritme dels titulars, si bé els punts de Xavi Rey van evitar més diferència en la mitja part (41-44).

Diagné, un mur

La tornada de vestidors va recuperar la grapa de l'arrencada en el Montakit. La feina del pivot cedit pel Barça Lassa va ser imprescindible –rebotejant i contenint Xermadini– i, des de fora, Paunic i Wear van posar distància en el marcador (61-50, 27').

Tot i bufar vent en contra i no trobar el ritme que tant li agrada, l'equip va mantenir-se viu gràcies a Burjanadze i als triples de Schreiner (69-66, 36'). Però el seu joc no tenia continuïtat i, quan els titulars del Montakit van tornar a pista, tot es va acabar.

No hem tingut la clarividència de quan actuem de locals. Ni hem igualat la seva intensitat, ni ens hem passat la pilota
Joan Peñarroya
Eren clau els inicis del primer i el tercer quart, i ha estat quan ens han fet més mal. Després ja hem anat a remolc, jugant massa accelerats
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)