FEB

Les baixes no compten

EBA. El Germans Cruz cobreix l'expedient a Sitges sense Kanis ni Lozano, però amb bons percentatges i una zona en el segon període

SITGES 63 QUART 84

SITGES:Sabaté, Domínguez (4), R. Pérez (6), Riu (16), Velasco (4) –cinc–; Buti (3), Sabaté (15), M. Pérez (4), González (7), Rodríguez (2), Thiam (2). 21/37 de dos, 3/24 triples (Buti, Sabaté, González) i 12/12 lliures. 29 rebots (9 Sabaté), 10 assist. (4 Buti) i 48 val. (16 Sabaté).QUART:Dos Santos (15), Bataller (10), Masllorens (16), Serra, Jiménez (13) –cinc–; Camós (13), Martorell, Bruguera, Vila (17). 22/36 dos, 7/15 triples (3 Jiménez, 2 Masllorens, 1 Camós, Vila), 19/23 lliur. 26 reb. (8 Masllorens), 15 assi. (6 Bataller), 99 val. (21 Masllorens).PARCIALS:18-21, 16-27 (34-48), 12-20 (46-68) i 17-16 (63-84).

El líder no s'arruga gens, tot i les baixes interiors i importants de Kanis i Lozano. El Quart va superar el compromís amb talent, concentració i canell. De sortida, els locals van aprofitar les absències interiors dels gironins per fer mal a dins mitjançant Edu Riu (12 punts) i Roger Pérez (4). Tot i així, Masllorens des del triple i Bataller, amb penetracions, van tancar el primer acte amb prou solvència (18-21). Va ser en el segon, a partir dels dos minuts, quan la defensa en zona gironina va matar el Sitges, gens perillós des de l'exterior. Controlant el rebot, amb més ordre i amb Camós fent mal al contraatac, el Quart va deixar el partit resolt en el descans (+14). Els vint de marge van arribar als cinc minuts d'una segona meitat gairebé sense història.