FCBQ

Es desfan en l'últim quart

Copa Catalunya femenina. El Bencriada Banyoles controla el partit, però cedeix en un darrer quart condicionat per les faltes

ROSER 61 BENCRIADA 51

CÀMPING BIANYA ROSER:M. Trabal (4), Aldea (5), Torrón (13), Miras (19), Cuixart (2) –cinc inicial–; González (4), Jané (8), Martínez, Díaz, Villart (9), Torroella (2) i Fernàndez (1). 3 triples: 1 Jané, Aldea i Villart. 12/18 tirs lliures. 17 faltes personals.BENCRIADA BANYOLES:N. Trabal (6), Llagostera (3), Ribes, Thió (5), Corominola (7) –cinc inicial–; Serrinot, Valera (1), H. Trabal (10), Compte (6) i Duch (13). 3 triples: 3 Duch. 8/13 tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminades: Corominola i Duch.PARCIALS:15-17, 16-16, 13-11 i 17-7.COMENTARI:El Roser es va arrecerar a la seva pista per guanyar un partit que el Bencriada va dominar fins al darrer quart. Les jugadores banyolines, a pesar de la bona actitud al llarg del partit, van ser incapaces de mantenir el nivell ofert i es van desfer en el desenllaç de l'enfrontament. El Banyoles va visitar la pista del Roser conscient de la dificultat del fortí visitant i de la duresa física de les seves jugadores, i va imposar-se en un primer quart molt igualat. La igualtat va mantenir-se en els dos períodes venidors, amb resultats molt ajustats i amb un marcador empatat al final del tercer quart. A la represa, i amb la feina encara per enllestir, les banyolines van pagar la càrrega de faltes que duien al damunt. Tot i arribar a l'últim quart condicionades per les faltes, les de Sandra Ventura van anhelar encert i calma per endur-se el triomf i reprendre el bon camí que duia l'equip. Amb aquesta derrota, l'equip banyolí se situa sisè.