FCBQ

El CEB Girona es carrega el líder

MARISTES 60 CEB GIRONA 70

MARISTES:Oleart (5), Giménez (7), Díaz, Teruel (6), Ndemensogo (9) –cinc inicial–; Garcia (5), Franch (9), Francisco, Martínez (4), Quintana (4), Duran (8), Díaz (3). 8 triples: 3 Oleart, 1 Giménez, Teruel, Ndemensogo, Martínez, Garcia. 6/12 en tirs lliures. 16 faltes.CEB GIRONA:Mora (14), Pantrigo, Poch (8), Revilla (3), Valls (5) –cinc–; Justicia (13), Rigat (5), Pujol (7), Espinosa (2), Artacho (13). 7 triples: 2 Mora, 2 Justicia, 1 Rigat, Poch, Pujol. 7/13 ll. 15 f.PARCIALS:26-17, 13-14, 12-17, 9-22.COMENTARI:Gran triomf del CEB contra el líder en un partit en què els locals van arribar a guanyar de 13 en la primera part. El CEB, en una molt bona segona part i a partir de grans defenses i dominar el rebot, va remuntar.