FEB

Anar sumant

EBA. Treballadíssim triomf del Quart, el quart seguit, aquest contra un Masnou que el porta al seu terreny

QUART 62 EL MASNOU 54

CB QUART GERMANS CRUZ:Dos Santos (8), Bataller (10), Camós (6), Masllorens (4) i Serra –cinc inicial–; Jiménez (9), Martorell (2), Vila (16), Lozano (2) i Kanis (5). 14/40 de 2, 6/23 triples (3 Jiménez, 2 Bataller i 1 Masllorens), 16/27 tirs lliures, 42 rebots (10 Vila), 11 assistències (4 Bataller) i 63 de valoració (23 Vila).EL MASNOU:Fernández (6), Catalan (12), Valle (15), Esteves-García (7) i Ramon (6) –cinc inicial–; Tomeu (8), Seidi i Jurado. 13/33 de 2, 7/26 triples (4 Catalan i 1 Fernández, Valle i Esteves-García), 7/10 tirs lliures, 32 rebots (8 Esteves-García), 7 assistències (4 Valle) i 38 de valoració (19 Valle).PARCIALS:7-12, 15-9 (22-21); 16-15 (38-36) i 24-18 (62-54).

El Quart d'Albert Brea va sumar la quarta victòria consecutiva i tanca l'any amb un 9-2 de balanç que, a falta del que faci avui el Pardinyes, el situa com a líder en solitari del grup. El triomf, en qualsevol cas, no va ser gens ni mica senzill, contra un Masnou que va demostrar per què és l'equip que encaixa menys punts del grup (68,4).

En un partit travat i sense ritme, els visitants van deixar clar des del primer moment que havien anat a Quart a jugar molt llarg, a esgotar les possessions i a negar tot intent de transició –ho fan habitualment, de jugar lent, però ahir amb dues baixes ho van accentuar–. A això s'hi va afegir que els gironins no tenien encert i mica en mica van anar encomanant-se de les intencions visitants. En el descans, amb 1/10 triples, el Quart manava però només en el marcador.

Després de la represa poca cosa va canviar i no va ser fins a l'últim parcial que un canvi defensiu dels de Brea, situant-se en zona, va fer efecte. Buscava alterar el ritme apagat i ho va aconseguir, controlant el rebot defensiu i podent forçar joc a camp obert. Sempre al davant en el marcador, al bàsquet ràpid s'hi va afegir l'encert en el tir exterior, que fins llavors s'havia resistit.