FCBQ

Convoquen sis gironins per a l'All-Star

Copa Catalunya. Es disputarà els dies 7 i 8 de gener a Cornellà de Llobregat

Ahir, la federació catalana va fer públics els noms dels participants en la primera edició de l'All-Star de copa Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 de gener, al Parc Esportiu Llobregat de Cornellà. I en la llista hi figuren sis gironins. La tria s'ha fet basant-se en les votacions fetes pels mateixos tècnics de la categoria.

En el partit de categoria masculina, que serà dissabte, hi haurà Gerard Ballell (Sant Narcís) i Marc Nieto (Bisbal), com a integrants del grup 1. En la femenina, ja diumenge, hi haurà doble representació del GEiEG, amb Txell Xargay i el tècnic, Joan Pau Torralba. També s'ha convocat en la selecció de grup 1 a Núria Trabal, del Bencriada Banyoles. El mateix dia, la grupista Anna Jòdar serà una de les vuit participants en el concurs de triples.

L'entrada per als dos dies d'actes és gratuïta, descarregant la invitació que es troba al lloc web de la federació: www.basquetcatala.com.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)