NBA

Bàsquet

NBA

Ricky Rubio es queda sense premi

NBA. Els TWolves remunten 21 punts, amb un triple seu a dos segons del final, però perden en l'últim sospir

Ja és mala sort que el dia que Ricky anota un triple decisiu acabi sent estèril. El base del Masnou (5 punts, 3 rebots i 5 assistències en 30 minuts de joc) es va quedar sense premi tot i aconseguir una cistella que semblava que podia donar una alegria als seus a la pista d'un dels pitjors equips de l'NBA com són els Sixers –sense Sergio Rodríguez, lesionat–. Els TWolves, que havien arribat a perdre de 21 punts, van igualar el matx gràcies a un triple de Ricky a dos segons del final (91-91). Però encara quedava temps perquè Covington sentenciés amb un alley-hoop després d'un bloqueig d'Embiid i una assistència de Saric.

Els Spurs continuen demostrant el seu potencial i en el duel entre els dos segons classificats de conferència (est i oest) els texans van arrasar els Raptors. Pau Gasol va tenir un dia discret (5 punts, 4 rebots, 3 assistències i 4 taps) en un matx on el protagonisme se'l van endur Leonard (25 punts) i Aldridge (23). Qui es van veure sorpresos van ser els Grizzlies de Marc Gasol (22 punts, 6 rebots i 7 assistències) en punxar a la pista dels Lakers que van tenir sis jugadors per sobre els 13 punts. Julius Randle va fer un triple doble: 19 punts, 14 rebots i 11 assistències.

De la resta de la jornada, destacar l'actuació d'Isaiah Thomas per liderar els Celtics (29 punts i 15 assistències) contra els Jazz sense George Hill i el triomf dels Mavs, ja amb Nowitzki, contra els Wizards amb un gran Barnes (26 punts).

La jornada

Sixers - TWolves

93 - 91

Pistons - Pacers

116 - 121

Spurs - Raptors

110 - 82

Suns -Heat

99 - 90

Celtics - Jazz

115 - 104

Mavs - Wizards

113 - 105

Nuggets - Kings

113 - 120

Lakers - Grizzlies

116 - 102

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)