FEB

Nou any, mateix rendiment

EBA. El Germans Cruz arrenca el 2017 sumant la cinquena victòria consecutiva, a les Illes, i manté el lideratge patint fins al final

MURO 66 QUART 74

MURO:Adrover (4), Sansó (5), Diop (14), Graham (8), Corbacho (11) –cinc inicial–; Cruz (10), Garcia (12), López (2), Roman. 20/46 en tirs de dos, 6/24 en triples (3 Corbacho, 2 Cruz, 1 Sansó) i 8/11 lliures. 35 rebots (10 Diop), 4 assistèn. (2 Adrover) i 40 val. (9 Diop i Graham).QUART GERMANS CRUZ:Bataller (11), Jiménez (12), Martorell, Lozano (2) i Kanis (2) –cinc inicial–; Camós (12), Masllorens (11), Serra (2), Vila (10), Dos Santos (12). 22/38 en tirs de dos, 4/17 en triples (3 Masllorens, 1 Camós) i 18/27 en tirs lliures. 33 rebots (8 Dos Santos), 5 assis. (2 Bataller) i 86 val. (22 Bataller).PARCIALS:20-14, 17-22 (37-36), 14-14 (51-50), 15-24 (66-74).

La vida segueix igual el 2017 per a un sòlid Quart, que va despatxar el desplaçament a les Illes Balears, a Muro, amb triomf –el cinquè consecutiu– i mantenint el lideratge, això sí, amb prou patiment.

El 7-1 de sortida ja feia veure que el viatge no seria turístic. Dos triples rivals i desencert dels de Brea provocaven dubtes. El tècnic va engegar ràpid les rotacions i la banqueta va posar la duresa necessària al matx. El darrer triple de Corbacho tancava un 20-14, que es corregiria en el segon període. La zona visitant i la feina de Camós i Dos Santos equilibraven un partit travat. A la represa (37-36) l'equip gironí va sortir amb dos bases. Tot i el mal dia en el triple, els visitants s'aferraven al partit. En el tram final i amb 59-58, un 0-7 (59-65) va avançar el Quart a tres minuts del final, però la reacció mallorquina (66-65) va quedar en res perquè la seva precipitació, l'experiència de Bataller i Jiménez i els tirs lliures van tancar el triomf.