ACB

El MoraBanc jugarà la copa (95-69)

Lliga Endesa. L'equip andorrà venç el Betis i tanca la primera volta imbatut a casa (8-0)

Tot i que la derrota també l'hauria classificat –el Bilbao ha perdut a Vitòria davant el Baskonia–, el MoraBanc s'ha guanyat el bitllet per la fase final de copa per mèrits propis. Els andorrans s'han imposat a la seva pista el Betis (95-69) i han segellat l'accés, sense haver perdut ni un sol partit a La Bombonera en tota la primera volta (8-0).

La primera meitat dels del Principat ha estat per emmarcar. Amb una gran activitat al darrere i dominant el rebot als dos costats de la pista, l'equip s'ha disparat en l'electrònic i, a mitja part tot semblava ja sentenciat (54-28). Però, a la sortida del tercer parcial, el Betis ha reaccionat i, de la mà de Nachbar i de Stojanovski, ha anat acostant-se fins a situar-se a 5 a les acaballes de parcial (61-56, 29'). L'angoixa ja s'havia apoderat del MoraBanc, que no era capaç d'anotar. Però, un 7-0 en el darrer minut de quart li han donat molt d'oxigen, i dos triples (Schreiner i Jelinek) l'han tornat a impulsar definitivament (73-56, 31'). I aquí s'ha acabat tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)