FCBQ

El Quart no culmina la remuntada

quart 82 ademar 87

QUART:Ibanco (4), Casadevall (14), Molina (15), Iborra (15), Toll –c. i.–; Candelario (8), Terrades (8), Robirola (2), Heras (16). 8 triples: 3 Iborra, 2 Terrades, 1 Casadevall, Molina, Heras. 14/18 lliures. 20 faltes. Eliminat: Terrades.MARISTES ADEMAR:Oleart (8), Díaz (19), Teruel (6), Martínez (7) i Ndemensogo (5) –cinc inicial–; Garcia (23), Franch (8), Francisco (6), Duran (5). 6 triples: 3 Díaz, 1 Oleart, Garcia, Martínez. 19/23 en tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:27-22, 14-28, 21-20 i 20-17.COMENTARI:Derrota d'un Quart molt centrat en l'inici i amb un gran encert en el primer quart (27-22). Un mal segon els va deixar nou punts per sota al descans. Tot i anar 15 punts a sota, en el tercer quart van aconseguir remuntar (80-79) a dos minuts del final. Però no van poder culminar la remuntada.