FCBQ

Pas enrere del Bisbal contra un rival directe

Copa Catalunya. Amb 56-54 i poc per al final, els bisbalencs desapareixen

cn sabadell 66 bisbal 56

CN SABADELL:Rodríguez (3), Ollé (18), Real (3), Reyes (6) i Dam (19) –c. i.–; Arellano (2), Kwazema (2), D. Rodríguez (2), Lapeña (7). 10 triples: 4 Dam, Ollé, 1 Rodríguez i Real. 4/8 lliures. 14 faltes.SOL GIRONÈS BISBAL:Macau (13), Soler, Mitjà (3), Nieto (6), Oliva (14) –cinc inicial–; Castillo (6), Vilà (5), Poch (2), Castelló (7), Estruch, Vargas. 6 triples: 3 Macau, 1 Castelló, Mitjà i Vilà. 4/7 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:20-19, 20-16, 9-14 i 17-7.COMENTARI:Derrota del Sol Gironès a Sabadell contra un rival directe. Després d'un inici equilibrat, amb Macau brillant amb gairebé 13 punts consecutius, els locals van reaccionar en el segon quart amb dos triples d'Ollé (34-25). Els de Joan Ferrer van poder maquillar el marcador en el descans (40-35) i millorar en defensa després de la represa, forçant l'empat a 49 a falta d'un quart. Un darrer període en què, a falta de dos minuts i mig per al final i amb 56-54 a l'electrònic, els bisbalencs van desaparèixer, encaixant un parcial decisiu de 10-2.