FCBQ

Doble tràmit en un derbi igualat i amb poc ritme

Copa Catalunya femenina. Triomf del GEiEG contra el Bencriada, que en l'últim quart va remuntar però que al final no va tenir opció

GEIEG 52 BENCRIADA 49

GEiEG GVC:Pairó (6), Comella (17), González (15), Serra, Ivorra –cinc inicial–; Gallegos, Bagaria, Bou (7), Morena (5) i Mayoral (2). 4 triples: 3 Comella, 1 Bou. 14/18 lliures. 28 falt. Eliminada: Mayoral.BENCRIADA:Llagostera (3), H. Trabal (7), Thió (4), Corominola (16) i Duch (8) –cinc inicial–; Gallegos, Ferreiro (3), Valera (8), Sarrinet. 2 triples: Ferreiro i H. Trabal. 19/29 lliures. 21 faltes.PARCIALS:19-15, 8-11, 14-8 i 11-15.

Victòria grupista en l'igualat i travat derbi disputat al pavelló Lluís Bachs, amb res en joc per al GEiEG i el Bencriada a una jornada del final de la primera fase –els dos equips ja estan enquadrats en els grups per l'ascens i la permanència, respectivament, i el resultat no comptava per a la segona fase–. La duresa de tots dos equips va marcar l'inici i tot el matx, amb un GEiEG que va intentar carregar sempre el joc a dins sobre Corominola (28 de valoració). La pressió i la zona de les banyolines no va alterar excessivament l'equilibri en el descans: 27-26. En el darrer quart i amb 10 d'avantatge per a les locals, les de Ventura van reaccionar i van igualar el marcador, però sense opció de victòria al final.