FEB

Ratxa tallada amb un sotrac

EBA. El líder, sense Bataller, es veu sorprès a Igualada i perd en un horrible tercer període, després de set victòries seguides en la lliga

IGUALADA 98 QUART 71

IGUALADA:Torres (14), Garcia (8), Gual (11), Tejero (28) i Camí (11) –cinc inicial–; Fons (2), Riu (5), Burges (6), Moliner, Benito (4), Creus (9), Laguarta. 21/34 en tirs de dos, 10/33 en triples (3 Gual i Tejero, 2 Camí, 1 Riu, Burges) i 26/39 en tirs lliures. 41 rebots (11 Tejero), 24 assistències (12 Camí) i 111 de valoració (37 Tejero).QUART GERMANS CRUZ:Serra, Jiménez (17), Vila (8), Lozano (6) i Kanis (18) –cinc inicial–; Dos Santos (2), Camós (9), Masllorens (1), Martorell (10). 17/40 en tirs de dos, 4/22 en triples (2 Jiménez i Martorell) i 25/33 en tirs lliures. 32 rebots (9 Kanis), 12 assistències (5 Vila) i 60 de valoració (25 Kanis).PARCIALS:22-18, 22-21 (44-39), 30-12 (74-51) i 24-20 (98-71).

Derrota inesperada, sobretot per la diferència de punts (27), d'un Quart que es va veure superat en un tercer període per oblidar. La baixa de Bataller –amb un trencament fibril·lar– i la diferència de percentatges entre els locals –62% en tirs de dos i 10 triples– i els quartencs –4/22 en triples– van condicionar el resultat final.

En la primera meitat, els d'Albert Brea ja van mostrar falta d'intensitat i problemes amb el rebot ofensiu rival (set dels locals en el primer temps). Tot i les males sensacions, el Quart va arribar al descans amb només un 44-39 advers. Va ser en la represa quan es va confirmar el vendaval de l'Igualada, amb un 16-2 d'inici. La pressió visitant no va poder evitar al final una derrota prou gruixuda.