FCBQ

El Bisbal desapareix en el segon quart

Copa Catalunya. Un parcial d'1-13 en cinc minuts treu del partit el conjunt local

BISBAL 69 STA. COLOMA 85

BISBAL SOL GIRONÈS:Macau (4), Castillo, Vilà (5), Poch (12) i Oliva (12) –cinc inicial–; Estruch (2), Soler (3), Mitjà (6), Nieto (10), Castelló (15) i Sansabrià. 7 triples: 4 Castelló, 2 Mitjà, 1 Soler. 16/24 en tirs lliures. 20 faltes personals.SANTA COLOMA:Ruiz (18), Espín (18), López (21), Pulido (1) i Jiménez –cinc inicial–; Alcalà, Sánchez (5), Sanabria (4), Vidal (6), Gómez (3), Arredondo (7) i Navarro (2). 10 triples: 5 Espín, 2 Ruiz, 1 Sánchez, López, Arredondo. 9/22 en tirs lliures. 21 faltes personals.PARCIALS:20-22, 10-26, 19-23, 20-14.COMENTARI:Derrota del Bisbal, que es va veure superat totalment en un segon quart fatídic. D'inici, tots dos equips van protagonitzar un enfrontament equilibrat, amb ritme i anotació. Va ser a partir del segon quart, amb empat, quan després d'un 3-9 els locals van desaparèixer. Un parcial d'1-13 entre el minut 4 i el 9 del segon període, amb molts problemes en la defensa del bloqueig directe, va enfonsar els de Joan Ferrer. Amb 30-48 al descans, els gironins van intentar en la represa fer defenses alternatives per apropar-se al marcador. Però el Santa Coloma, a còpia de triples, sempre mantenia els marges. En el darrer quart i amb 25 punts de desavantatge van aparèixer l'orgull i la pressió locals, que van permetre, si més no, maquillar el resultat tan advers.