FCBQ

El líder compleix amb suficiència i talent

Copa Catalunya femenina. El Tordera, en zona, va competir fins als últims dos minuts

d. gramenet 59 tordera 34

DRAFT GRAMENET:De La Torre (14), C. Garcia (7), Milla (4), Casanovas (12) i A. Garcia (9) –cinc inicial–; Casula (2), Dabi (5), López, Vidal (5), Pérez (3), Carrillo. 8 triples: 4 De La Torre, 1 C. Garcia, A. Garcia, Dabi i Vidal. 7/14 en tirs lliures. 21 faltes personals.CEEB TORDERA:Kane (2), Magro (3), Costa, Diouf (12), Espígol (8) –cinc inicial–; J. Puig, C. Puig (5), Fuentes (4), Brugué. 1 triple: C. Puig. 11/16 en tirs lliures. 13 faltes.PARCIALS:15-8, 12-6, 15-14 i 17-6.COMENTARI:El líder no va tenir gaires dificultats per superar un Tordera que, tot i les grans diferències, va competir. Les visitants, en zona durant tot el partit, van aguantar la superioritat d'un rival que es va estrenar a l'inici amb dos triples (6-0). El Tordera es va refer i es va posar quatre punts per sota en el segon quart, aprofitant les pèrdues locals. Tot i així, la diferència en el descans ja era de 13 punts (27-14). Després de la represa, el conjunt del Maresme es va mantenir competitiu fins quan faltaven dos minuts per al final. El Draft, amb tres triples, va ampliar el marge final, que va arribar als 25 punts de diferència. Tot i la derrota, el Tordera entrarà al grup per a la permanència, a partir de la propera jornada, amb quatre victòries.