FCBQ

Victòria còmoda del GEiEG B

GEIEG B 69 ateneu 46

GEiEG B:Bartolí (9), Mar Ripoll (6), Ruiz, Rebollo (5), Mayoral (11) –cinc–; Bataller (7), Maria Ripoll (20), López, Oliveras, Juanola (2) i Sargatal (8). 8 triples: 2 Maria Ripoll, 2 Bartolí, 2 Sargatal, 1 Bataller i Mayoral. 14/20 t. ll.. 28 faltes. Eliminada: Mar Ripoll.ATENEU MONTSERRAT:Puentes (3), Jarque (8), Serra (3), Torres (6), Rubio –cinc–; Méndez (6), Jiménez (8), Estruch (2), Grau (3), Balsells (7), Córdoba i González. 2 triples: Méndez. 24/38 t.ll.. 23 faltes. Eliminades: Serra i Grau.PARCIALS:21-11, 17-14, 16-8 i 15-13.COMENTARI:Victòria còmoda del GEiEG B. Les gironines van començar el partit amb molta intensitat i van sentenciar abans del descans. Les visitants van maquillar el marcador al darrer quart anotant onze tirs lliures.