FCBQ

Partit per oblidar

quart B 38 malgrat 56

QUART BICENTURY B:Bosch (8), Candelario (4), Ibanco, Iborra (4), Toll (2) –cinc inicial–; Lloret, Rubirola (10), Molina (10) i Portes. 4 triples: 2 Rubirola i 2 Molina. 4/11 tirs lliures. 15 faltes personals.AECAM MALGRAT:Romero (3), Cargia (8), Martorell (6), Lasheras (8), Farré (12) –cinc inicial–; Navarro (2), Mora (5), Zúñiga (4), López i Gironell (8). 2 triples: Romero i Mora. 2/6 tirs lliures. 15 faltes personals.PARCIALS:6-18, 9-6, 10-19 i 13-13.COMENTARI:Mal partit del Quart, que va perdre contra el cuer de la classificació. Els locals, desencertats al llarg del partit, només van ser capaços d'anotar quinze punts en els dos primers quarts. En el tercer, el Malgrat va tornar a agafar distància i va sentenciar el partit. Mancat d'encert i amb poca intensitat defensiva, el Quart va permetre cistelles fàcils a un rival poc efectiu.