FCBQ

Decideixen en el segon quart

cabrera 59 ceb girona 71

CABRERA:Roig (21), Tomàs (9), Villagrassa (7), Bernabéu, Fernàndez (11) –cinc inicial–; Sardà (4), Anglès, Garcia (2), Prats (3) i González (2). 3 triples: 2 Prats i 1 Villagrassa. 12/16 tirs lliures. 20 faltes personals.CEB GIRONA:Mora (7), Espinosa (8), Pantrigo (8), Valls (13), Poch (8) –cinc inicial–; Justícia (9), Tort (8), Revilla (4) i Artacho (6). 3 triples: 2 Espinosa i 1 Pantrigo. 13/18 tirs lliures. 19 faltes personals.PARCIALS:18-20, 11-23, 18-14 i 12-14.COMENTARI:Victòria del CEB, que va trencar el partit en el segon quart i va marxar al descans catorze punts al davant. Els gironins van controlar el partit des del principi amb una defensa molt agressiva que va durar fins a la mitja part. En la segona meitat, els visitants es van dedicar a gestionar el marcador i no van tenir problemes per endur-se el triomf. Segueixen primers a la taula.