FCBQ

L'Olot evita la remuntada

OLOT 57 ATENEU 54

OLOT:Coma (7), Roca (14), Gutiérrez (7), Gaínza (6), Montero (2) –cinc inicial–; Labrador, Sala (14), Pujolar (2), Ramos (5), Guàrdia i Martí. 5 triples: 2 Roca, 1 Gutiérrez, Ramos i Sala. 2/16 tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: Montero.ATENEU MONTSERRAT:Puentes (4), Estruch (1), Grau, Torres (6), Balcells (2) –cinc inicial–; Menéndez, Jarque (6), Serra (4), Jiménez (2), Rubio (12), Medina (8) i Córdoba (9). 2 triples: 2 Rubio. 14/21 tirs lliures. 21 faltes.PARCIALS:17-3, 13-14, 14-20 i 13-17.COMENTARI:L'Olot va vèncer l'Ateneu Montserrat en un partit ajornat corresponent a la catorzena jornada. L'arrancada olotina va ser molt bona, dominant en totes les fases del joc i aconseguint un parcial de 17-3 després dels primers deu minuts. A partir d'aquí, la reacció del conjunt visitant va fer que les diferències s'anessin reduint i que s'entrés al darrer minut amb empat a 54. Llavors, un triple de Gutiérrez va desfer la igualtat.