FCBQ

No es posen nerviosos

pineda 64 salt b 67

PINEDA DE MAR:Gauthier (6), Milián (20), G. Roldós (8), Puig (12), Mora –cinc inicial–; Llorens (5), Blanco, A. Roldós (4), Martínez (2), Singh (7), Minachenko i Neila. 6 triples: 2 Milián, 2 Puig, 2 Llorens i 1 G. Roldós. 18/23 tirs lliures. 27 faltes.SPASS SALT B:Ballester (3), Macalou (4), Mateu (14), Portaló (8), Guardiola (2) –cinc inicial–; Ferragut (8), Capell (4), Carrera, Barnada (14), Gorga i Piqueras (10). 2 triples: Mateu i Portaló. 13/29 tirs lliures. 25 faltes.PARCIALS:18-15, 14-22, 13-17 i 19-13.COMENTARI:Començament dubitatiu del Salt, que va reaccionar en el segon quart i va marxar amb cinc d'avantatge al descans. En la represa, els saltencs van reafirmar el domini del partit, amb bon ritme de joc i el control del rebot. En l'últim quart, la falta d'encert en el tir lliure i el tir exterior va posar en risc la victòria del Salt, que amb paciència va acabar enduent-se el triomf.