FCBQ

Desbordats pel potencial del rival

Copa Catalunya. 12 triples del Mataró

BISBAL 54 MATARÓ 80

SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo, Vilà (10), Mitjà (14), Poch (8) i Oliva (10) –cinc inicial–; Estruch, Macau, Soler (7), Castelló (3), Yepes (2). 8 triples: 4 Mitjà, 2 Vilà, 1 Soler i Castelló. 2/5 en tirs lliures. 16 faltes.MATARÓ PARC BOET:Canals (9), Smith (7), Franch (5), Pavkovic (13) i Rubio (11) –cinc inicial–; Vázquez (2), Hermoso (4), Naharro (10), Corella (16) i Forcada (3). 12 triples: 3 Corella i Rubio, 2 Canals i Naharro, 1 Smith i Forcada. 6/14 en tirs lliures. 8 faltes.PARCIALS:20-30, 12-21, 6-14 i 16-15.COMENTARI:en un partit de vertigen, amb poques faltes i que va durar poc més d'una hora, el segon classificat va despatxar la seva visita a la Bisbal. Els de Ferrer no van poder competir al mateix nivell contra un rival amb alt potencial anotador (ahir 12 triples) i amb molt més recursos ofensius. Tres triples gairebé consecutius dels visitants al final del primer quart van ser un primer avís, confirmat en el segon període, en què el Mataró va trencar el matx (32-51 en el descans). Després de la represa, la cistella es va fer molt petita al Sol Gironès (només sis punts anotats en tot el tercer quart), en una segona part de tràmit.