FCBQ

El Bisbal arrossega els tirs lliures del Sant Cugat

Copa Catalunya. Quatre minuts de col·lapse en el segon quart (15-2), clau

sANT cugat 77 bisbal 67

UE SANT CUGAT:Costa (10), Llansó (7), Sanahuja (9), Cosials (22), Riera (1) –cinc inicial–; Bas (8), Reyes (6), Garcia (5), Soler (4) i Antonio (7). 8 triples: 2 Costa i Reyes, 1 Sanahuja, Garcia, Cosials, Bas. 17/21 en tirs lliures. 19 faltes personals. Cap eliminat.SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo (6), Soler, Mitjà (8), Nieto (2), Oliva (14) –cinc inicial–; Vilà (7), Poch (15), Castelló (10), Curto (5), Estruch, Macau. 8 triples: 3 Castelló, 2 Mitjà, 1 Vilà, Poch i Curto. 9/12 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminats: Soler, Poch i Oliva.PARCIALS:21-18, 19-10, 16-16 i 21-23.

No va tenir premi el Bisbal ahir en la seva visita a Sant Cugat, tot i competir fins a un minut i mig del final (72-66). L'equip de Joan Ferrer va oferir una imatge seriosa i equilibrada en un bon primer quart, que es va tancar amb el triple visitant de Garcia (18-21). En el segon període, els visitants es van col·lapsar del minut 4 al 8 (15-2), i es va arribar al descans amb un -12 (40-28). La reacció després de la represa va ser prou positiva, amb un Bisbal intens i mentalitzat, i que es va apropar amb el 52-44 abans del darrer quart. Dos triples de Castelló van posar el 63-56 i a un minut i mig del final, quatre tirs lliures locals (21 en total) van sentenciar.