FCBQ

Falta de constància a la difícil pista del Mataró

Copa Catalunya. Un 10-0 a tres minuts del final enterra les possibilitats gironines

boet 66 st. narcís 55

MATARÓ PARC BOET:Canals (10), Smith (8), Hermoso (14), Pavkovic (6) i Rubio (10) –cinc inicial–; Vázquez (2), Navarro (9), Franch (2), Corella i Forcada (8). 7 triples: 3 Navarro, 2 Rubio, 1 Forcada i Smith. 12/18 en tirs lliures. 15 faltes personals.SANT NARCÍS:Ballell (11), Coll (3), Pujolràs (6), Valeron (10), Barrasa (2) –cinc inicial–; De Pedro (2), Pons (8), Paulí, Valerín (5), Juscafresa (7), Boadella, Carpintero (1). 5 triples: 2 Pons, 1 Juscafresa, Valerín i Coll. 8/19 en tirs lliures. 24 faltes.PARCIALS:14-13, 20-9, 12-21 i 20-12.

El Sant Narcís va perdre en una de les pistes més difícils. El 0-6 de sortida, amb els deures fets dels de Jordi Moncanut, va orientar un partit, travat, que volien els visitants (14-13). La manca de fortalesa mental, però, va fer desaparèixer els gironins al segon acte, en què amb dues esmaixades locals i més accions van trencar el 20-17. La manca d'encert exterior del Sant Narcís també va col·laborar en el 34-22, en el descans. A la represa hi va haver pèrdues de tots dos equips. Amb un 3-15, l'equip visitant es va ficar en el partit a l'últim quart. En el 55-52, quan faltaven 3 minuts per al final, un 10-0 local en dos minuts va sentenciar el partit.