ACB

Dur revés de l'ICL Manresa a Andorra (85-77)

Lliga Endesa. Ha dominat gairebé sempre, però el MoraBanc ha acabat girant la truita en el darrer quart

L'ICL Manresa ha perdut una bona oportunitat de trencar la ratxa negativa i llimar la distància respecte la permanència. Des del primer quart, ha dut sempre la iniciativa a Andorra (11-25, 7') i ha anat sobrevivint a les escomeses del MoraBanc, però en la recta final, els del Principat han estat més inspirats, i un triple d'Albicy a 46 segon del final ha catapultat els locals (79-76), que ho han rematat amb una bona defensa posterior i des del tir lliure. Shermadini, amb 20 punts i 8 rebots, ha tornat a estar el millor dels del Principat, mentre que en els del Bages el màxim anotador ha estat Machado, amb 20.

El resultat deixa l'ICL a tres triomfs de la salvació, que avui podrien ser quatre, i el MoraBanc, empatant a victòries amb el Bilbao, el vuitè classificat.