FCBQ

Competint fins al final sense premi

Copa Catalunya femenina (ascens). El GEiEG porta el partit al límit, tot i les baixes

cerdanyola 55 geieg 50

CERDANYOLA:Arbizu (12), Marcelo (4), Garcia (9), Mungo (8) i Pérez (12) –cinc inicial–; Jiménez (5), Casademont (2), Benedicto (3), Molina. 5 triples: 2 Garcia, 1 Jiménez, Marcelo i Pérez. 10/13 en tirs lliures. 9 faltes personals.GEiEG GVC GAESCO:González (6), Comella (5), Serra (5), Pairó (6), Bou (10) –cinc inicial–; Mayoral (2), Bartolí (2), Ripoll (5), Jòdar (9). 3 triples: 2 Jòdar, 1 Maria Ripoll. 4/7 tirs lliures. 20 faltes.PARCIALS:20-8, 12-8, 6-14 i 17-20.COMENTARI:El GEiEG va competir al màxim nivell contra un dels millors equips de la lliga i a domicili, deixant el marcador obert i incert fins al darrer minut. Les grupistes van patir sobretot al primer quart el potencial del Cerdanyola. Amb un superior físic, les locals van estar molt bé al darrere, fent dos contra un en els bloquejos directes i no deixant espais al rival. El mals percentatges de tir de les gironines tampoc van ajudar i es va arribar al descans amb un advers 32-16. A la represa, amb defenses alternatives, va arribar la millor versió visitant (6-14). Al darrer quart, quan faltaven 27 segons, el GEiEG va posar el 53-50, però el conjunt vallesà va saber sentenciar des del tir lliure.