FCBQ

El GEiEG s'assegura gairebé la sisena plaça

Copa Cat. fem. (ascens)

GEiEG 65 CN TERRASSA 48

GEiEG GVC GAESCO:Pairó (10), Comella (6), Bou (11), González (2) i Serra (8) –cinc inicial–; Jòdar (14), Bagaria (6), Iborra (5) i Xargay (3). 9 triples: 4 Jòdar, 2 Bagaria i Comella, 1 Serra. 14/18 en tirs lliures. 15 faltes personals.CN TERRASSA:Arch (5), Vidal (16), Feliu (4), Ramírez (5), Piñol –cinc inicial–; Hidalgo (2), Gómez, Olmo (11), Dinares (5), Garcia i Morillo. 7 triples: 3 Olmo, 2 Vidal, 1 Dinares i Ramírez. 9/11 en tirs lliures. 21 faltes personals.PARCIALS:19-21, 19-5, 13-12 i 14-10.COMENTARI:El GEiEG s'ha assegurat gairebé ser com a mínim sisè després de guanyar el Terrassa. Després d'un primer període anotador visitant, aprofitant la mobilitat de les seves jugadores, en el segon van arribar els millors minuts grupistes, amb una zona. Una defensa que va col·lapsar l'atac rival i va donar un +7 en el descans (33-26). En la represa, la zona en aquest cas visitant tampoc va aturar el bon joc del GEiEG, que amb nou triples va aguantar el resultat sense problemes, en el retorn de Txell Xargay després de la seva lesió.