FCBQ

El líder ensenya múscul

Copa Catalunya femenina (ascens). Les gironines, amb la sisena plaça a la butxaca, van encaixar onze triples d'un rival molt inspirat

BARÇA CBS 73 GEIEG 48

BARÇA CBS:Curto (7), Fernández (4), Pablos (8), Lázaro (6), Boleda (22) –cinc inicial–; Hernández (3), Dixon, Aguilar (7), Cabanillas (4) i Solé (12). 11 triples: 6 Boleda, 2 Solé, 1 Hernández, Curto, Aguilar. 6/8 tirs lliures. 14 faltes personals. Eliminada: Dixon.GEiEG GVC GAESCO:Gallegos (6), Jòdar (3), Bou (8), González (9) i Mayoral –cinc inicial–; Pairó (2), Bartolí, Serra (15) i Ivorra (5). 4 triples: 2 Gallegos, 1 Serra i Ivorra. 12/18 tirs lliures. 13 faltes personals. Cap eliminada.PARCIALS:25-8, 11-16, 14-10 i 23-14,COMENTARI:Derrota del GEiEG a casa del líder, el Barça CBS, que va mostrar múscul com en tota la temporada (només han perdut un partit). Les gironines, que tenen la sisena plaça assegurada, no van tenir opció amb les baixes de Xargay i Comella (a més de les conegudes de Moreno i Roig) i després d'un primer quart excel·lent de les locals (25-8). Les grupistes no van sortir amb la tensió adequada, tot al contrari que un Barça intens i que en el minut 7 ja guanyava per 18-2. Els ajustos defensius de Joan Pau Torralba, amb canvis en el bloqueig directe i una defensa en zona, van donar resultat i les grupistes van aturar el vendaval rival. Una mixta sobre Boleda va aconseguir que el GEiEG se situés a onze a set minuts del final, però la superioritat del líder no va deixar opció en el tram final.