FEB

Sense ascens per al Mollet

EBA. Ascens a LEB Plata. El conjunt vallesà es queda fora de l'opció de pujar després d'encaixar a Santander la segona derrota en un partit en què va estar malament en el tercer quart

ESTELA 64 MOLLET 55

IGUALATORIO CANTABRIA ESTELA:Stockton (11), Peña (4), Hampl (6), Blanco (12), Iradier (5) –cinc inicial–; Pariente (2), Rivas, Sánchez (6), Diouf (12), De Assis (6). 20/34 en tirs de dos, 5/20 en triples (2 Blanco i Stockton, 1 Sánchez) i 9/18 lliures. 37 rebots (7 Sánchez), 13 assistències (5 Iradier) i 62 valoració (17 Stockton).RECAMBIOS GAUDÍ CB MOLLET:Espuña (8), Costa (8), Ferrer (3), Gómez (14), Baques (2) –cinc inicial–; Vilanova (6), Rabasso (3), Griso (3), Tejada, Coego (4), Torres (4). 13/26 en tirs de dos, 5/29 en triples (4 Gómez, 1 Espuña) i 14/26 lliures. 35 rebots (5 Espuña i Griso), 5 assistències (3 Costa) i 39 valoració (11 Costa i Gómez).PARCIALS:20-11, 9-7 (29-18), 22-13 (51-31) i 13-24 (64-55).COMENTARI:El Mollet va dir adeu a l'ascens. La segona derrota, contra l'Estela, l'en deixa fora. Els catalans van arrossegar el mal inici (13-7), amb l'exjugador ACB Hampl fent mal a la pintura. El 20-11 del primer quart el va maquillar amb un triple Espuña en l'equador del segon (22-17). Uns esforços estèrils, ja que el Mollet va arribar al descans amb un desavantatge d'11 (29-18), amb un negatiu i clau 3/17 en triples. En la represa, un parcial de 15-3 en sis minuts donava un màxim marge de +23 als amfitrions (44-21). En el darrer quart va haver-hi millora i remuntada però sense opció de victòria contra un Estela que avui es juga la plaça d'ascens amb el Canoe.