ACB

Mala maror entre Jaime Fernández i l’Estudiantes

Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra no entrarà en la disputa contractual entre els dos

El MoraBanc Andorra va presentar fa uns dies una oferta a l’ACB per Jaime Fernández perquè el vol en el seu proper projecte, però una vegada l’Estudiantes va igualar la proposta, només quan el base s’hagi alliberat del club madrileny el MoraBanc tornarà a entrar en escena per fitxar-lo. La posició del club dels Pirineus és molt ferma en aquest sentit, i no té cap intenció d’intercedir d’una manera o altra en la disputa (pública) que hi ha entre el jugador i l’Estudiantes.

Un conflicte que s’explica perquè en l’oferta presentada pel MoraBanc hi havia una clàusula que l’Estudiantes, amb la connivència de l’ACB, va passar per alt a l’hora d’igualar-la. És per això que el jugador, a través de la seva empresa de representació (BDA Sports), entén que és completament lliure i que res li impedeix de complir la seva voluntat d’incorporar-se al club tricolor. Així ho expressava ahir en un comunicat el representant de la companyia a la lliga espanyola, Quique Villalobos. “Després d’haver presentat el Basket Club Andorra una oferta al jugador, el Club Estudiantes no va exercir convenientment el dret de tempteig establert en el conveni col·lectiu, ja que l’oferta no va ser igualada en totes les seves condicions. És per això que el jugador complirà la seva intenció de formar part del Basket Club Andorra en la temporada 2017/18.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)