ACB

bàsquet

barça

A Rice, no se l’espera

Lliga Endesa. El base no pujarà a Andorra; Heurtel i Koponen ja hi són; Hanga, avui, i Seraphin és als Estats Units

El Barça Lassa va començant a recuperar els jugadors internacionals que han estat a l’europeu. Ahir s’hi van incorporar Heurtel i Koponen i avui ho farà Hanga. Qui encara no ha pogut arribar a les valls andorranes és el francès Seraphin, que és als Estats Units arreglant uns papers personals amb permís del club i s’hi incorporarà quan ho tingui tot llest. A qui no s’espera a Encamp és al base Rice. Al base nord-americà, que ha jugat amb Montenegro a l’europeu, ja se li va comunicar que no es comptava amb ell i sembla que no estarà amb l’equip fins que no se solucionin uns temes. De moment Sito Alonso disposa des d’ahir de 17 jugadors –inclosos els lesionats Ribas i Claver– i haurà de descartar-ne algun de cara al partit amistós de demà a Balaguer contra el San Lorenzo de Almagro argentí (20.30 h). Els qui també es troben a Encamp són els tècnics del Barça B de la LEB Or Alfred Julbe i Jaume Comas, que tenint en compte que tenen gairebé tota la plantilla amb el primer equip estan fent un treball conjunt.

D’altra banda, el tècnic Sito Alonso i el pivot Ante Tomic van fer una roda de premsa al comú d’Encamp. El més destacat que va dir el tècnic del Barça Lassa és que superaran tots els reptes que tinguin: “El canvi d’equips i passar de 17 a 18 ens ha obligat a canviar la planificació inicial que havíem fet, no em pertoca a mi valorar la decisió i ens adaptarem al que hi hagi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)