ACB

Il·lusió renovada

Lliga Endesa. El MoraBanc obre el campionat a la pista on el va tancar la temporada passada, la del Madrid

El calendari d’enguany ha estat capritxós amb el MoraBanc, i li ha col·locat l’estrena en la Lliga Endesa al mateix escenari en què, fa més de quatre mesos, va tancar el curs anterior, un curs per al record tant pel que es va assolir (accés a la copa i el play-off), com pel com, amb un joc dinàmic i gens especulatiu.

L’estiu ha variat la fisonomia de la plantilla a mitges –sis de les dotze peces són fitxatges–, però no pas l’estil, que Joan Peñarroya li continua imprimint de la banqueta. Els resultats en la preparació han acompanyat (5-1 de balanç, el millor de la Lliga Endesa amb l’Iberostar) i l’afició torna a estar il·lusionada. “Encara estem lluny del que volem, però estem bé”, va admetre el tècnic, que va lamentar la pèrdua per lesió de Burjanadze els propers cinc mesos: “És una llàstima, sobretot pel jugador, però el plantejament que tenim és amb una plantilla de dotze jugadors i som un clar candidat a incorporar un jugador.” Peñarroya feia referència a la possibilitat de fitxar perquè l’equip ha de compaginar la Lliga Endesa i l’Eurocopa.

El Madrid, amb la baixa de Llull, ve de punxar en la supercopa –derrota en les semifinals contra l’Herbalife–, però té un bloc cohesionat i, amb una setmana més de treball, oferirà una altra imatge.

La jornada

Barça Lassa - Baskonia

87 - 82

Montakit - RETAbet Bilbao

82 - 68

Obradoiro - Tecnyconta

80 - 74

Burgos - Iberostar

12.30 h

UCAM Múrcia - Unicaja

12.30 h

Betis - València

12.30 h

Herbalife - Guipúscoa

13 h

Real Madrid - MoraBanc

18.30 h

Movistar - Divina Joventut

ajornat

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)