ACB

No hi ha manera

Lliga Endesa. Continua la maledicció a domicili d’un MoraBanc Andorra que va perdre en la pròrroga després de remuntar 21 punts a la Fonteta

La derrota lluny del Principat del MoraBanc comença a ser crònica, igual que en la temporada passada. Ahir no va aprofitar les quatre derrotes seguides d’un València amb la infermeria plena. Va encaixar en la pròrroga la cinquena derrota en cinc partits fora de casa, i va mostrar dues cares ben diferents: una de desastrosa en la primera meitat i una en la segona força competitiva.

Karnowski, amb set punts, va ser l’oasi andorrà en una tova i desencertada sortida. Una falta i un rebot de l’Andorra en gairebé vuit minuts. Trist. El 21-7 després d’un 11-0 i tres triples seguits i lliurats del València van trencar el partit. El rebot ofensiu local va fer mal. I sense notícies de Blazic, que va trigar 15 minuts a fer el seu primer tir. Només el ja internacional Jaime Fernández va salvar els mobles i va maquillar un primer quart per oblidar 26-16. En el segon van continuar les males decisions. Un 13-3, amb tres triples més dels valencians deixaven tocats als andorrans (39-19). La lluita de Diagne era l’única llum en un matx, que va marxar al descans amb un 48-30 decebedor.

Després de la represa, l’Andorra, amb dos bases i un Diagne excitat, va treure l’orgull amb un 0-8 (48-38). Blazic va aparèixer i l’equip, amb desig, a cinc minuts per al final, es va posar a quatre (62-58). La remuntada la va culminar Jelinek a vuit segons per al final, i va forçar la pròrroga. El darrer tir d’un immens San Emeterio (35 punts) no va entrar. En el temps afegit, Van Rossom va agafar galons, mentre Blazic i San Emeterio protagonitzaven el duel. Amb 86-84, l’eslovè va fallar un contraatac, i Green, absent, va fer el tir guanyador. Amb 89-87 Fernández i Stevic van fallar dues darreres opcions per empatar. Tot plegat, massa tard.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)